само информации:


Ве молиме изберете
цена:
160 EUR

Не е достапна во вашата земја превозот

Biedermeier Alabasterglasschale um 1840

Biedermeier Alabasterglasschale um 1840, profilierter Balusterfuß aus weiß-körnigem Glas, gewellter Rand, H. ca. 15 cm.

Artikelzustand: Gebraucht in gepflegtem Zustand

Не е достапна во вашата земја превозот


Меѓународен превозот на трошоците

  Меѓународен превозот на трошоците:
  Versandbedingungen auf Anfrage

  Набавната цена на овој производ е:
  • фиксна цена

  • нема информации

  • Пари на пикап
  • трансфер
  • PayPal
  • Нема наведени процедури откуп.

  корисничко име:

  Blumenfreude

  Kontaktdaten:


  65191 Wiesbaden Deutschland

  Последно ажурирање: 21.3.2019 11:24:42 Давателот е одговорен за оваа понуда.
  голема водич понуда проект. 7164 Регистрирано како приватна корисник од: 19/03/2018 страница извештај